Každá kytice je originál

Naše firma Floridoor poskytuje květinový servis a nabízí vám

 

kytice pro jakoukoliv příležitost – dle vašich individuálních požadavků. Můžete se na nás obrátit v případě,
že potřebujete květiny k narozeninám, svátkům, promocím či k jakýmkoliv mimořádným událostem. Naše květinářství samozřejmě připraví také smuteční či svatební kytici.

V případě významných událostí jako je právě například svatba, můžete nechat starost na nás. Postaráme se nejen o kytici nevěsty, ale také o korsáž ženicha, svatební polštářka na prstýnky od květinářství floridoorkytice pro maminky, ozdobu družiček a svatebčanů. Zajistíme vám také květinovou výzdobu auta, místa obřadu i prostor konání svatební hostiny. Vše samozřejmě na základě vašich konkrétních požadavků.

Pracovníci našeho květinářství se pravidelně zúčastňují odborných
školení, takže vaši vázanou kytici dokážeme připravit v klasickém, moderním či extravagantním stylu.

Jak vybrat tu správnou kytici

V každém květinářství vám

OLYMPUS DIGITAL CAMERAdnes nabídnou nepřeberné množství druhů květin, z nichž si můžete nechat uvázat kytici. Vybrat tu správnou kombinaci, kterou potěšíte obdarovávaného, však není tak snadné.

Kupříkladu pro ženy se hodí pestřejší barvy a vazby jak „navysoko“, tak dokulata. Pro muže volte spíše decentnější barvy a vazbu „navysoko“. V případě, že budoucího majitele kytice dobře znáte, vybírá se lépe. Pokud ale příjemce vázané kytice není váš blízký přítel, nechte si poradit v květinářství.

Květinářství Floridoor nemá kamennou prodejnu, naším klientům nabízíme individuální květinový servis formou osobních konzultací. Nemáte tedy regálový prodej květináčů a zeminy, s výběrem vhodné řezané kytice či pokojových a sezónních květin vám poradíme při osobním setkání. Při konzultaci s naším floristou vyjasníme vhodnost květinového aranžmá z řezaných či sušených květin, za samozřejmost pokládáme poskytnutí rady květináře, jak pečovat o zakoupené pokojové květiny, doporučíme vhodná hnojiva a další floristické potřeby. Neobávejte se, za osobní setkání nehradíte žádný poplatek.

 

Neváhejte a obraťte se na Floridoor – kompletní květinový servis – spolehlivé a kvalitní květinářství v Praze.

Napsat komentář